loading

PERSONTRANSPORT MED MANGE MULIGHEDER.

3 længder, 2 højder og fleksible konfigurationsmuligheder. Fra 6 sæder til transport af op til 17 passagerer – Opel Movano Combi eller Bus er bygget til at arbejde for dig.

En kombination af praktiske funktioner og flot design

Det mørktonede vindue tilføjer endnu mere stil til Movano Combi og Bus. Det brede udtryk, de fremhævede hjulkasser og den flotte elegance giver et professionelt indtryk. De store døre giver nem adgang, og indvendigt er der mulighed for at skræddersy interiøret til dine behov. Så har du en stor familie, eller er det dit arbejde at transportere personer, så har Movano den rigtige elegance og et praktisk design.

Opel Movano - Combi

Combi

Somme tider er det vigtigst at transportere mennesker, andre gange handler det om lastplads. Men det meste af tiden har du brug for begge dele. Med sin variable passager- og lastkapacitet er Opel Movano Combi en ideel løsning. Fås med 6 eller 9 sæder, i to forskellige længder og to taghøjder, og er en allround vinder.

Opel Movano - Bus

Bus

Opel Movano Bus er meget rummelig med plads til op til 17 personer. Den skræddersyede passagerkabine har dobbelte sæder på den ene side af gangen og enkeltsæder på den anden, og dermed de mest optimale adgangsforhold og største komfort. Den har fuld finish indvendigt med højtmonterede bagagestativer og valgfrie justerbare luftudtag, som gør lange ture til en fornøjelse, mens den brede sidedør med el-betjent trin gør det nemt for passagerne at komme ind og ud. Det elektriske, foldbare trin i siden er ekstraudstyr med den store skydedør.

TIL TOPPEN