loading

KAN KLARE ENHVER FORM FOR LAST.

Med de mange karrosserityper, akselafstande, taghøjder, for- eller baghjulstræk, chassis med enkelt- eller dobbeltkabine og specialombyggede varianter, finder du en Opel Movano, der er skræddersyet til jobbet.

Opel Movano - store udvalg

Et omfattende sortiment

Hvad har du brug for? Hvis du vil have en lastkapacitet på op til 2,5 tons, så kig på Opel Movano varianterne. Du kan vælge mellem fire forskellige akselafstande, tre højder og fire forskellige totalvægte. Der er valgmulighed mellem forhjulstræk og baghjulstræk. Plads er heller ikke et problem. Lastkapaciteten kan udvides fra 8 til 17 m3. Opel Movano varianterne omfatter kassevogne, Chassis, med andre ord et køretøj til alle transportbehov.

Opel Movano - EcoFLEX

Motorer

Fem kraftige ecoFLEX dieselmotorer tilfører en helt ny styrke til Opel Movano. De nye højteknologiske BiTurbo motorer leverer en perfekt ydelse og fås med henholdsvis 100 kW (136 hk) og 340 Nm moment eller 120 kw (163 hk) og 360 Nm moment.

BiTurbo-varianterne har Start/Stop som standard, hvilket reducerer brændstofforbruget betydeligt ved bykørsel. Desuden har de ECO mode, der yderligere mindkser brændstofforbruget. Med kraftige drejningsmoment fra 285 Nm på 2.3 CDTI ecoFLEX til 360 Nm på 2.3 CDTI BiTurbo ved kun 1.500 omdrejninger, er der altid masser ydelse til overs, når det skal bruges.

Opel Movano - Opbevaringsplads

Optimal komfort og effektivitet

Tid er penge. Opel Movano har god plads i kabinen og mere fleksibel opbevaringsplads. Den justerbare ratstamme og de justerbare sæder gør indstigningen til en leg, og med den funktionelle interiørpakke, der er ekstraudstyr, kan du altid have dit kontor med på vejen. Den omfatter bl.a. en udtrækkelig skriveplade monteret på instrumentbrættet, et drejebord til førerens bærbare computer, lyddæmpende materiale på skillevæggen og ekstra opbevaringsmuligheder i dørene.

Opel Movano - Loadspace

Lastoptimeret

Kig ind i Opel Movano Kassevogn. Praktisk, flad, overskuelig lastplads. Oplev hvordan de brede bagdøre og den nemme skydedør - to hvis du ønsker det (ekstraudstyr) - gør lastningen nem.

Opel Movano - Bus & Combi

Kvalitet hele vejen igennem

Vores designere og ingeniører har lagt stor vægt på et højt komfortniveau i alle varianter. Det kan du selv opleve hos din Opel forhandler. Kassevognene er noget ganske særligt - uanset valg af model er pålideligheden altid i topklasse.

Skillevæg med rude

Skillevæggen med rude (ekstraudstyr) giver både et bedre udsyn bagud og et overblik over lasten.

Uendelige variationer

Opel Movano-familien inkluderer kassevogne og chassier, der alle er som skabt til transport af gods. Fire længder, tre akselafstande, tre højder og fire totalvægte samt lastvolumen fra 8 til 22 m3. På den måde kan Opel Movano leve op til alle de krav, du end måtte have til en ny varebil.

Opel Movano

Kassevogn

Der er nem adgang til lastområdet i alle Opel Movano Kassevogne. En bred 1270 mm skydedør gør, at der kan lastes en europalle i L2, L3 og L4 versionerne. En skydedør i venstre side fås som ekstraudstyr. På H1 og H2 versionerne er bagdørene i fuld højde, og klarer nemt lasthøjder på op til 1820 mm på H2. Lastlængder fås op til 4383 mm med bekvemt placerede fæstepunkter, hvilket betyder rigeligt plads til sikker og afbalanceret opbevaring af last. En solid skillevæg (standard) beskytter mandskabet.

Opel Movano - Chassis

Chassis med enkelt- og dobbeltkabine

Movano Chassis med kabine – enten enkelt- eller dobbeltkabine – fås i to længder med baghjulstræk og i to længder med forhjulstræk De robuste og stærke chassiskinner har store topsektioner med inbyggede monteringspunkter, mens de fastboltede beskyttende stopler bagtil gør, at ombygninger nemt tilpasser sig rammelængden.

Skillevæg med rude

Skillevæggen med rude (ekstraudstyr) giver både et bedre udsyn bagud og et overblik over lasten.

Opel Movano - Bundbeklædning i træ

Harpiksbehandlet trægulv

Som ekstraudstyr fås en bundbeklædning i træ, der beskytter lastområdet ved af- og pålæsning.

Opel Movano - Beskyttelsespaneler i træ

Sidepaneler i træ

Sidepaneler i af i halv eller fuld højde beskytter sidevæggene mod beskadigelser. Varerumsbeskyttelse er ekstradustyr.

Opel Movano - Aftageligt anhængertræk

Aftageligt anhængertræk

Dette anhængertræk gør Opel Movano endnu mere praktisk. Aftageligt anhængertræk er ekstraudstyr.

Opel Movano - Removable rear seats

Udtagelige bagsæder

De to bagerste sæderækker kan tages ud (ekstraudstyr på Bus) for at give mere plads til bagage. I Combi er der også mulighed for at tage de to passagerbænke ud.

Reservehjul i fuld størrelse

Af pladshensyn er reservehjulet i fuld størrelse placeret under gulvet bagi.

Læssestige og værktøjskasse

Stiger, lange brædder eller rør kan transporteres sikkert, da læssestigen giver nem adgang til taget. I værktøjskassen, som kan låses, kan du opbevare og beskytte værdifuldt udstyr.

Trin bagpå

Et forsænket trinbræt, bag (ekstraudstyr) gør det nemmere for passagererne at komme ud ad bagdøren i en nødsituation. (ekstraudstyr på Combi, fås ikke på Bus).

Opel Movano - Tipper

Hydraulisk tippemekanisme

Den kraftfulde elektrohydrauliske mekanisme gør håndtering af tungt gods til en leg. Enheden er dækket af bilens garanti.

Opel Movano - Fjernbetjening

Fjernbetjening

For at sikre, at din last lander, hvor den skal, er Opel Movano Chassis udstyret med en håndholdt fjernbetjening. Når den ikke er i brug opbevares spiralledningen og fjernbetjeningen bag førersædet.

Opel Movano - Universalfastgørelse af lad

Universalfastgørelse af lad

Begge ladsider og ladsiden bagi kan sænkes eller fjernes sammen med de bagerste stolper, så du får et helt fladt lad. For at optimere tippefunktionen kan den bageste ladside være hængslet i toppen eller i bunden.

Opel Movano med opbygning

Individuelle behov kræver individuelle biler. Hør mere om mulighederne ombygning hos din Opel forhandler. Hvis du har særlige behov, finder Opel en løsning, der matcher den enkelte virksomheds individuelle transportbehov.

Opel Movano - Dropside

Varianter

Opel Movano ladvogn fås i to karrosserilængder med forhjulstræk og to karrosserilængder med baghjulstræk. Totalvægt fra 3,5 tons til 4,5 tons. Fås også med mandskabskabine.

TIL TOPPEN